0183 74 54 34 Support

Verouderde schoolwebsite?

Wij ontwerpen en ontwikkelen toekomstbestendige schoolwebsites, waarmee jouw school zich op ieder apparaat van zijn beste kant laat zien en indruk maakt op oriënterende ouders.

Voorbeeld schoolwebsite op diverse apparaten

Gericht op leerlingwerving

Maak indruk met speerpunten en overtuigende pagina's voor nieuwe leerlingen. Laat ze via een kennismakingsformulier een afspraak maken.

Schoolwebsite bijhouden is kinderspel

Content beheren met ons systeem is kinderspel. Er is geen handleiding of cursus benodigd! Met een Facebook of Instagram integratie houd je automatisch je website actueel.

Wij staan voor je klaar

Zodra de schoolwebsite online staat, blijven we voor je klaar staan om vragen te beantwoorden, te helpen en voorzien we de site continue van de laatste beveiligingsupdates.

Wat maakt een goede schoolwebsite?

Wat maakt een goede schoolwebsite?

Vandaag de dag kan iedereen een website maken, maar wanneer is het een goede schoolwebsite? Een goede schoolwebsite is wervend, presenteert het onderscheidend vermogen en alle mogelijkheden die het leerlingen biedt. Wanneer deze informatie op een juiste manier visueel wordt gepresenteerd, gaat de schoolwebsite doeltreffend werken.

Besturen waarvoor we schoolwebsites hebben gerealiseerd

www.cbsderankmeerkerk.nl_(ipad pro 2020 1194 x 834) (1)

Hoe maken we het verschil?

Het realiseren van zo'n 100 schoolwebsites heeft ons geleerd dat hoe de site eruit ziet (grafisch ontwerp) de basis vormt om je online te onderscheiden. Wat een ouder visueel ziet is toch de eerste indruk die je als school maakt. Vervolgens maken de volgende onderdelen het verschil:

  • uitlichten van speerpunten (onderscheidend vermogen)
  • knoppen die aandacht trekken naar een contact- of aanmeldformulier voor een kennismaking
  • je schoolwebsite automatisch actueel middels een Facebook of Instagram berichten integratie
  • teampagina met per medewerker de optie voor een foto en tekst
  • tonen van citaten geschreven door ouders en leerlingen
  • een slimme veelgestelde vragen functie

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn schoolwebsite zelf eenvoudig aanpassen?

Met ons pure content management systeem (CMS) kan je met minder handelingen meer voor elkaar krijgen. Er is geen handleiding of cursus benodigd om jouw schoolwebsite aan te passen. Meer weten? Lees onze pagina "Minder is meer".

Hoe snel kunnen jullie een schoolwebsite bouwen?

Een maatwerk schoolwebsite realiseren we in 6 tot 8 weken. Een schoolwebsite op basis van een sjabloon in 2 tot 4 weken.

Is het mogelijk om de schoolwebsite meertalig te maken?

Dit is mogelijk, je kan dan per taal geheel andere content tonen. Al is ons advies om dit niet te doen. We merken dat het up-to-date houden van alle content voor één taal al een uitdaging is, laat staan in meerdere talen. We adviseren om per extra taal een pagina te maken waarin je de belangrijkste informatie aanbiedt. De links naar deze pagina's tonen we dan altijd bovenaan de schoolwebsite.

Toe aan een nieuwe schoolwebsite?

Plan een gesprek in en laten we sparren over jouw idee of wens. Bel ons via 0183 74 54 34 of stuur een kort bericht.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

download (3)