Wij gebruiken cookies. Akkoord
Vragen? Menu

Over ons

We zijn pragmatisch, no-nonsens en nuchter

Dit betekent snel schakelen, flexibel omgaan met veranderingen en kwalitatief sterk werk. Vanuit ons kantoor aan de stationsweg in Gorinchem, werkt ons team continu aan onze totaaloplossing waarmee we (complexe) websites, webwinkels en slimme websoftware op maat maken. Het geeft ons voldoening om een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming door slimme oplossingen te creëren. Dit is waar we het voor doen.

Waarom een eigen content management systeem (CMS)?

Vandaag de dag kunnen we een CMS niet meer wegdenken bij het ontwikkelen van websites. Rond 2005 maakten systemen zoals Wordpress, Joomla en Drupal een opmars. Veel van deze systemen zorgen ervoor dat je met weinig kennis van programmeren en een mooi thema een aantrekkelijke website kunt maken. Maar met het ontwikkelen van maatwerk hebben we gemerkt dat deze systemen vaak tegen je gaan werken, waardoor relatief eenvoudige zaken meer tijd kosten dan nodig en de oplossing vaak niet zo mooi is als je graag zou willen. Tevens merkte we in 2005 al op dat deze systemen gemaakt zijn voor ontwikkelaars in plaats van de eindgebruiker centraal te stellen. Daar komt nog eens bovenop dat het less-is-more-principe ons dierbaar is, waardoor de keuze voor het ontwikkelen van een eigen open source CMS de juiste is als je een betere ervaring en slimme oplossingen wilt bieden.

Interesse gewekt?

Meer weten over de kennis die we in huis hebben om jouw nieuwe project of idee te realiseren? Bel ons of stuur een kort bericht.