0183 74 54 34 Support

Een maatwerk applicatie voor meer werkplezier

Dat kan toch veel gemakkelijker? Iets wat men regelmatig denkt bij het verwerken van stapels papier, handmatige handelingen in diverse softwareprogramma’s om één taak uit te voeren. Los van dat het niet leuk is, is het inefficiënt, foutgevoelig en kostbaar. Een slimme en gebruiksvriendelijke webapplicatie bespaart tijd, geld én frustratie.

Bekijk ons werk
maatwerk webapplicaties

Verhogen productiviteit

Door bedrijfsprocessen te versimpelen en verbeteren doe je met dezelfde mensen meer.

Tijd en kosten besparen

Door werkzaamheden te digitaliseren of efficiënter in te richten is er minder tijd nodig om een taak uit te voeren waarmee kosten bespaard worden.

Foutmarges reduceren

Als een taak eenvoudiger is uit te voeren met betere controles of informatie juist is ingevoerd worden er minder fouten gemaakt.

Gebruiksgemak vergroten

Wanneer software soepel werkt en taken zijn prettig uit te voeren is er minder frustratie en meer werkplezier.

you-x-ventures-Oalh2MojUuk-unsplash

Samen een slimme webapplicatie creëren

We doen niets liever dan het creëren van moderne webapplicaties die jouw onderneming productiever maakt en mensen met plezier laat werken. Maar dit kunnen we niet alleen. Met jouw kennis van het bedrijf en haar processen kunnen we samen een businesscase opstellen. Vervolgens combineren we onze kennis en gaan we onderzoeken wat technisch mogelijk is. Na dit onderzoek weten we wat wel en niet kan wanneer we een webapplicatie gaan realiseren.

Je bent in goed gezelschap

priscilla-du-preez-nNMBa7Y1Ymk-unsplash

Van intranet tot compleet community platform

In de loop der jaren hebben wij aan veel leuke projecten gewerkt. Voorbeelden van applicaties die we voor je kunnen maken:

  • intranetten en extranetten
  • boekingssystemen
  • applicaties voor logistieke planning
  • systemen voor ledenadministratie
  • urenregistratiesystemen
  • maatwerk webshops (bijvoorbeeld met een complex bestelproces)
  • webportalen
  • datakoppelingen (API’s)

Webapplicaties koppelen met andere software

Als technisch internetbureau doen we niets liever dan koppelen met andere software als dit ervoor zorgt dat een proces slimmer en sneller kan werken. We hebben ervaring met meer dan 60 softwareplatformen, onderstaand een greep uit onze koppelingen.

zendesk logo
mailchimp logo
mollie logo
moneybird
facebook logo
instagram logo
wheelerdelta
feedback-company
logo-sisow-nieuw
realworks logo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer weten over de kennis die we in huis hebben om jouw nieuwe project of idee te realiseren? Bel ons of stuur een kort bericht.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

Cantrijn_T1A1119