0183 74 54 34 Support

Datakoppelingen voor een betere workflow

Het dubbel invoeren van informatie in meerdere applicaties komt bij vele organisaties regelmatig voor. Dit is inefficiënt, foutgevoelig en kostbaar. Bij DailyCMS ontwikkelen we koppelingen en integraties met jouw software zodat je slimmer kunt ondernemen.

datakoppelingen api

Verhogen productiviteit

Je verhoogt de productiviteit omdat er minder handelingen uitgevoerd hoeven worden.

Actuele informatie

Je werkt met de meest actuele informatie die binnen je onderneming beschikbaar is.

Minder fouten

Er worden minder fouten gemaakt omdat taken geautomatiseerd zijn en er is betere informatie beschikbaar.

Meer plezier

Werknemers werken met meer plezier omdat vervelende terugkerende taken geautomatiseerd zijn.

tom-winckels-I7oLRdM9YIw-unsplash

Het eilandjes effect

Vandaag de dag is er een ruime keuze aan software en zien dat organisaties gebruik maken van meerdere webapplicaties die toegespitst zijn op een bepaalde disciplines zoals klantbeheer, bijhouden van de voorraad of de financiële administratie. Het mooie hiervan is dat iedere webapplicatie bijzonder goed is in zijn discipline, vaak beter dan één grote webapplicatie. Het nadeel is dat er eilandjes ontstaan van losse webapplicaties die niet met elkaar communiceren. Hierdoor werkt bijvoorbeeld de ene medewerker met de laatste informatie over een klant en een ander weet niet dat de klant bestaat.

Experts in datakoppelingen

Na het realiseren van meer dan 60 datakoppelingen kunnen we stellen dat je bij DailyCMS goed zit. Onderstaand een greep uit bekende software waarmee we ervaring hebben.

zendesk logo
mailchimp logo
mollie logo
moneybird
facebook logo
instagram logo
wheelerdelta
feedback-company
logo-sisow-nieuw
king software
jibbie
kidsvision
easeyflex
snelstart
shopsunited
twitter
rabobank
skarabee
yesco
paymo

Let's connect

Ben je geïnteresseerd in wat het zou kosten om jouw software te koppelen? Bel ons op +31 183 74 54 34 of stuur ons een bericht met jouw uitdaging en welke software je graag zou willen koppelen.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

Cantrijn_T1A1354