0183 74 54 34 Support

Moneybird datakoppeling (API)

Het boekhouden via Moneybird is vaak een klein onderdeel van je bedrijf. Hoewel dit onderdeel essentieel is zal er ook andere software gebruikt worden voor de bedrijfsvoering. Het is daarom van belang dat een boekhoudpakket goed samenwerkt met andere software.

Bij DailyCMS begrijpen wij als geen ander dat softwarepakketten die functioneren als losse eilandjes je bedrijf minder efficiƫnt maakt. We zien dat er dan gewerkt wordt met oude of beperkte informatie wat resulteert in meer fouten. Wat behoorlijk vervelend kan zijn bij het sturen van facturen. Door een slimme datakoppeling te maken met jouw bedrijfsapplicaties en de API die Moneybird beschikbaar stelt verhogen we de productiviteit door taken binnen een werkstroom te automatiseren of simpeler te maken.

Moneybird ervaringsdeskundige

Dagelijks maken we bij DailyCMS gebruik van Moneybird voor onze boekhouding. We hebben diverse datakoppelingen geprogrammeerd in combinatie met Zendesk voor onze klantenservice en ons content management systeem (CMS) waar we tevens onze projecten in beheren.

facturen-overzicht-84b61d3a

Moneybird koppelen met CRM software

Relatiebeheer of customer relation management (CRM) betreft het beheren van klantgegevens. In een CRM systeem worden alle gegevens van klanten en contacten beheert. In Moneybird is het ook mogelijk om gegevens van klanten op te slaan, al is dit lang niet zoveel als in een CRM systeem. Logisch natuurlijk, omdat Moneybird zich focust op de gegevens die nodig zijn voor de boekhouding.

Doorgaans zijn de gegevens die in Moneybird worden ingevuld met zorg verwerkt voor een goede facturatie. Het is daarom praktisch om de gegevens in je CRM systeem aan te vullen met de gegevens die in MoneyBird staan. Vice versa kan het handig zijn om klant- of contactgegevens die in je CRM zijn opgeslagen alvast naar Moneybird te sturen zodat deze niet opnieuw ingevuld hoeven te worden als je een offerte of factuur wilt sturen. Door een Moneybird koppeling te maken met je CRM bespaar je tijd en kunnen fouten voorkomen worden. Veel voorkomende CRM systemen zijn Salesforce, Teamleader, Microsoft Dynamics en Hubspot.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

dailycms default image