Wij gebruiken cookies. Akkoord
Vragen? Menu

Beveiliging & Continuïteit

SSL (Secure Sockets Layer)
Standaard passen we op onze projecten en het Content Management Systeem (CMS) van DailyCMS een (256-bits) SSL-certificaat toe zodat alle communicatie tussen het project, het beheersysteem en de gebruiker wordt versleuteld.

Geen webserver toegang voor derden
We bieden derde partijen geen enkele mogelijkheid (protocollen) waarmee (schadelijke) bestanden op onze webservers geplaatst kunnen worden. We hanteren dan ook geen File Transfer Protocol (FTP).

Geen software van derden
Alle software die op de webservers worden geplaatst zijn uitvoerig getest en gekeurd door DailyCMS. We staan externe code die mogelijk de continuïteit in gevaar kan brengen niet toe op onze webservers.

Sociale beveiliging
Onze beveiliging gaat verder dan alleen hard- en software. Om social hacking te voorkomen controleren we bij een aanvraag om de website te wijzigen of de aanvrager geautoriseerd is om deze aanvraag bij ons neer te leggen.

Databasebeveiliging
De databaseserver waar alle gegevens worden opgeslagen heeft geen directe internetverbinding en data kan alleen worden opgevraagd door een project die bij ons in beheer zijn. Dit houdt in dat (bijna) alle mogelijke vormen (poorten) om de databaseserver te benaderen zijn afgesloten.

Dataverwerking
Alle data invoer via je project of het CMS wordt gecontroleerd en opgeschoond voordat deze verwerkt wordt. Hiermee worden SQL-injectie en Cross-site scripting (XSS) voorkomen.

Back-up beleid
DailyCMS maakt voor iedere website back-ups. Deze kunnen voor technische doeleinden worden gebruikt om incidenten op te lossen. Back-ups worden voor een periode van 90 dagen opgeslagen.

Dagelijks:

  • Database: Volledige back-up
  • Bestanden: Alleen de wijzigingen ten opzichte van de laatst gemaakte back-up.

Wekelijks

  • Volledige back-up van de database en de bestanden als geheel.

Sterke wachtwoorden
Onze databases en systemen zijn beveiligd met sterke toegangscodes die versleuteld worden opgeslagen. We adviseren gebruikers van ons CMS om ook een sterke toegangscode toe te passen.

Afscherming werking software
Buiten de website om is het niet mogelijk om informatie op te vragen over de werking van onze code/scripts en de inhoud of structuur van onze database. Foutmeldingen worden bijvoorbeeld afgevangen door een error-pagina in plaats van het tonen van de code waar het fout is gegaan.

Uptime
Standaard garanderen we een minimale uptime van 99,9%.

Meer weten?

Over hoe we onze projecten veilig en betrouwbaar maken? Bel ons of stuur een kort bericht.