call 0183 74 54 34 support_agent Support

Waarom we geen FTP hanteren

Het antwoord hierop is simpel. Een File Transfer Protocol (FTP) is irrelevant voor onze dienstverlening.

We bieden namelijk een complete weboplossing op maat (vaak in de vorm van een website). Het content management systeem (CMS) draagt zorg voor de bestandsoverdracht tussen u en de website.

We bieden met ons CMS een gestructureerde manier om op een eenvoudige, efficiënte, maar vooral veilige wijze bestanden te verwerken en op onze webserver te plaatsen. Dit resulteert in de volgende voordelen:

  • onbeperkt dataopslag
  • onbeperkt dataverkeer
  • de website laadt binnen één seconde
  • een beter beveiligde website
  • continuïteit (garantie op de techniek)

Hoe FTP de continuïteit in gevaar kan brengen

Weet u 100% zeker dat de bestanden die via een FTP op de webserver worden geplaatst virusvrij zijn? En dat niemand uw toegangscode kan achterhalen? Stel u nu eens voor dat op een gemiddelde server honderden mensen dit doen. Dan is de kans aanwezig dat iemand onbewust schadelijke bestanden op de webserver plaatst. Of onbedoeld hem of haar toegangscode in verkeerde handen laat vallen?

Natuurlijk is dit een beetje zwartkijken, maar dit protocol biedt zo wel indirect mogelijkheden om uw website en die van andere te beschadigen. Buitenom het gegeven dat FTP irrelevant is voor onze dienstverlening, creëren we een veiligere omgeving door FTP niet toe te passen.

Bovendien voelen we ons volledig verantwoordelijk voor de continuïteit van uw website. Sterker nog, als de website niet naar behoren werkt lossen we dit kosteloos op. Door het geven van FTP toegang kan het garant staan een hele uitdaging worden.