0183 74 54 34 Support

Laat je webdesign en volledige website maken door DailyCMS te Gorinchem

De kans is groot dat je gegoogeld hebt op de zoekwoorden ‘webdesign gorinchem’ en op deze pagina terecht bent gekomen. Leuk dat je ons op deze manier gevonden hebt.

Bij DailyCMS besteden naast het ontwerpen van webdesigns veel tijd aan onze techniek waardoor websites die we bouwen bijzonder goed gevonden worden door Google. We zijn gevestigd aan de Stationsweg in Gorinchem waardoor we ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken zijn.

Hoe we webdesign benaderen

We adviseren altijd om eerst na te denken over welk verhaal en doel een website heeft en welke informatie en functionaliteit daarvoor nodig is. Onderstaand een aantal voorbeelden die veel voorkomend zijn bij een homepagina van een informatieve website.

  • Navigatiemenu
  • Slogan of kreet die samenvat wat het bedrijf doet of waar het voor staat, vaak ondersteund door een afbeelding.
  • Een ‘over ons/welkom’ tekst
  • Een ‘wat we doen/diensten’ tekst, vaak ondersteund door afbeeldingen.
  • Onderscheidend vermogen (unique selling points)
  • Nieuwsberichten
  • Call-to-action knoppen die aansturen op conversie (kan ook een telefoonnummer zijn of e-mailadres)
  • Social media knoppen die linken naar je profiel
  • Adres- en/of contactgegevens

Zo kunnen we nog wel even doorgaan met het aanvullen van deze lijst. Als zo’n lijst volledig is kan er worden gekeken welke informatie en functionaliteit belangrijk is en worden deze genummerd op prioriteit. Deze lijst gebruiken we vervolgens als leidraad in het creëren van een webdesign die jouw doelen voor de website vervullen.

Webdesign inspiratie

Ben je benieuwd naar wat we hebben gemaakt voor onze klanten in Gorinchem en omstreken? Bekijk dan ons werk. We inspireren je ook graag via Facebook waar we de laatste webdesign, usability en user experience trends delen.

Interesse in een nieuw webdesign?

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? We maken graag kennis met je op ons kantoor in Gorinchem of bij jou op locatie. We ontwerpen een webdesign op maat vanaf €900,- waarin we jouw wensen verwerken en doelen realiseren. Nadat het webdesign gereed is kunnen we deze pixel precies realiseren met onze techniek die uitzonderlijk goed presteert in Google.

Standaard website

Mocht je een webdesign op maat te kostbaar vinden, dan is een standaard website een mooie optie. Deze is te bekijken via onze fictieve website genaamd Bakedair. Op basis van de bestaande functionaliteit en visuele lay-outs gaan we samen bekijken hoe we het beste dit webdesign voor jouw bedrijf kunnen toepassen. We kunnen dan een complete website voor plusminus €750,- aanbieden.

Standaard website waardoor een webdesign niet meer nodig is
Standaard website waardoor een webdesign niet meer nodig is

Waarom we in Gorinchem gevestigd zijn

Voorheen zaten we in Giessen op het industrieterrein, een dorp in Noord-Brabant. De oprichters van DailyCMS komen hier oorspronkelijk vandaan maar miste toch de roering van een stad zoals Gorinchem met een goede bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Door onze constante groei is Gorinchem tevens een prettige locatie voor toekomstige collega’s. En niet onbelangrijk, we hebben een prachtig uitzicht op het kanaal.

Uitzicht vanuit ons kantoor in Gorinchem
Uitzicht vanuit ons kantoor in Gorinchem

P.S. Wanneer je googelt op ‘webdesign gorinchem’ vind je ons met deze specifieke landingspagina. Naast dat we graag met ondernemers uit Gorinchem kennismaken en bedienen met onze diensten, fungeert deze pagina voor webdesign Gorinchem ook gelijk als proefballon. We passen bijvoorbeeld nieuwe technieken toe en meten dan welk effect dit heeft op de positie van deze pagina in Google. Met de opgedane kennis kunnen we onze klanten helpen om het maximale uit hun website te halen.