Vragen? Menu

We geloven dat design en technologie de mens verder brengt.

Waarom DailyCMS

Performance

Websites die draaien op onze techniek laden gemiddeld 2 tot 3 keer sneller dan andere website software. Korte laadtijden zijn cruciaal bij het converteren van bezoeker naar klant. Bovendien heeft een snelle laadtijd een positief effect op de vindbaarheid binnen Google.

Responsive

Met onze jarenlange ervaring en passie voor techniek doen we er alles aan om de best mogelijke online ervaring te bieden op mobiel en tablet. We bekijken ieder individueel onderdeel binnen een website en testen deze voor alle mogelijke schermformaten.

Support

Het verlenen van goede nazorg vinden we net zo belangrijk als het leveren van kwalitatief sterk werk. Ons team zit voor je klaar! Je kan er op rekenen dat we altijd beschikbaar zijn voor vragen.

Koppelingen

Bij DailyCMS zijn we gek op koppelen en hebben hier ruime ervaring in. Tot op heden hebben we met zo’n 60 applicaties gekoppeld.

Beveiliging

Bij DailyCMS besteden we veel aandacht aan het beveiligen van websites. We durven dan ook te stellen dat onze websites daarin uitblinken.

Interesse gewekt?

Meer weten over de kennis die we in huis hebben om jouw nieuwe project of idee te realiseren? Bel ons of stuur een kort bericht.