call 0183 74 54 34 support_agent Support
Steunpunt informele zorg Breda (StiB)

Videoplatform met antwoorden op mantelzorg vragen

  • Overzicht van video's die onderverdeeld zijn in categorieën
  • Functie waarmee content van de website kan worden voorgelezen
  • Detailpagina per video voor betere online vindbaarheid
cdc-ddKBuWekZr0-unsplash

De klant en de uitdaging

Diagnose Mantelzorg is ontwikkeld door StiB samen met Animo Oosterhout in opdracht van Zorg voor elkaar Breda. Diagnose Mantelzorg heeft als doel om alle mantelzorgers in Breda op weg te helpen door antwoord op allerlei vragen te geven.

Wanneer je naaste een diagnose krijgt, betekent dat óók voor jou het begin van een nieuw leven. Je kunt als mantelzorger veel vragen hebben. Op dit platform worden deze vragen beantwoord, in korte video’s. De antwoorden komen van Bredase professionals.

diagnose mantelzorg

Het resultaat

DailyCMS ontwikkelde samen met StiB een website waarop video's via YouTube geplaatst kunnen worden en in categorieën onderverdeeld kunnen worden zodat een bezoeker snel antwoord kan vinden op een vraag die gaat over bijvoorbeeld "Geldzaken & Regels". Wanneer de bezoeker naar een specifieke vraag op zoek is, dan kan er gebruik worden gemaakt van de zoekfunctie. Reden om de video's te hosten via YouTube is de directe online vindbaarheid van de video's zelf. YouTube is namelijk een van de grootste zoekmachines.

Let's work together

Heb je een nieuw project of een goed idee en lijkt het je leuk om erover te praten? Stuur ons een kort bericht, dan kijken we er samen naar.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

dailycms default image