0183 74 54 34 Support
TriVia

Uniforme websites voor de vereniging en haar 15 basisscholen

  • Eenduidig webontwerp voor TriVia én haar scholen
  • Het kostenefficiënt ontwikkelen van 16 websites
  • Uitgebreid "Werken bij" onderdeel op de verenigingswebsite
klaslokaal

Over TriVia

TriVia is een vereniging van 15 christelijke basisscholen in de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden en de Lopikerwaard. Ze bieden leerlingen een veilige omgeving, waarin ze hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.

De uitdaging

De 15 basisschool websites waren door diverse leveranciers ontwikkeld waardoor de uniformiteit ontbrak. Op de verenigingswebsite miste ze de mogelijkheid om vacatures optimaal te presenteren in combinatie met wervingscampagnes.

trivia devices

Eenduidig webontwerp

Om verenigingsbreed uniformiteit uit te stralen hebben we ervoor gekozen om een webontwerp te designen die we op zowel de verenigingswebsite als de basisscholen gaan toepassen. Visueel is dit geen probleem, maar inhoudelijk en functioneel ligt hier een uitdaging. Een vereniging heeft namelijk als primair doel het werven van personeel en een basisschool is gericht op leerlingenwerving. Hierdoor kan je een webontwerp niet zomaar een-op-een toepassen, maar moet er goed gekeken worden naar de verschillen. Dit hebben we in kaart gebracht met als resultaat twee webontwerpen in dezelfde stijl maar met andere functionaliteiten en opties om inhoud te presenteren:

  • Verenigingswebsite: 13 unieke lay-outs
  • Basisschool website: 7 unieke lay-outs

Uniform maar toch anders
Ondanks dat we één webontwerp gebruiken voor het realiseren van 15 basisschool websites is toch iedere basisschool anders. Door het logo en de kleuren van een basisschool door te voeren op het webontwerp krijgt iedere website toch een andere uitstraling. Vanzelfsprekend zijn de schoolwebsites inhoudelijk uniek qua teksten en beeld.

Uitgebreid "Werken bij" onderdeel op de verenigingswebsite

Het doel van de verenigingswebsite is het werven van leerkrachten. Door dit op verenigingsniveau te organiseren zijn er meer middelen beschikbaar om vacatures te promoten. We hebben voor TriVia dan ook een "Werken bij" onderdeel ontwikkeld met pagina's die overtuigen zoals:

  • TriVia als werkgever
  • Jouw loopbaan
  • Wat onze collega's zeggen

Vanzelfsprekend is er ook een uitgebreid vacatureoverzicht met filters op functie en werktijdfactor.

www.triviascholen.nl_werken-bij_vacatures_(Desktop 1920x1080) (1)

Slim omgaan met vacatures

Omdat de website al informatie bevat over de scholen binnen de vereniging kan er eenvoudig een uitgebreide vacature worden aangemaakt. Met ons beheersysteem kan aan een vacature eenvoudig aan een school worden gekoppeld zodat het logo, foto's en locatie- en contactgegevens automatisch worden ingevuld. Dit zorgt er voor dat bij een sollicitatie automatisch een mail wordt gestuurd naar de schooldirecteur van de desbetreffende school.

Tekst en beeld

Met dank aan PRIMAIR Communicatie hebben alle websites wervende teksten en dankzij Sticky Chapters prachtige foto's en video's.

LogoPrimairComm_eind_RGB
sticky chapters

Het resultaat

Het resultaat van dit project zijn 16 uniforme websites die we zo kostenefficiënt mogelijk hebben ontwikkeld met uitgebreide vacatures functionaliteit voor de stichting website.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderwijsstichting?

Laten we samen eens sparren over jouw idee of wens. Bel ons via 0183 74 54 34 of stuur een kort bericht.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

DeRank-28 (1)