0183 74 54 34 Support
OPOZ

Scholingsaanbod website voor stichting OPOZ

  • Aparte website met scholingsaanbod
  • Handig menu met netwerken en scholing waar bijeenkomsten aan gekoppeld zijn
  • Agenda met bijeenkomsten overzicht
OPOZ_Event2023-3

Wat is OPOZ-Campus?

Met OPOZ-Campus stimuleert stichting OPOZ met haar 19 basisscholen in Zoetermeer verbinding, ontwikkeling en kennisdeling voor haar medewerkers. Dit vanuit de visie om samenwerking te stimuleren en de talenten en expertise binnen OPOZ optimaal te benutten.

De vraag

Naast de netwerkbijeenkomsten die het gehele jaar georganiseerd worden biedt OPOZ een breed aanbod aan scholingsmogelijkheden. De vraag was om dit aanbod op een aparte website die visueel in lijn is met de stichtingwebsite te presenteren.

Slimme websitestructuur maakt beheer website eenvoudig

Door het scholingsaanbod op te delen in categorieën zoals kennisnetwerken of scholing ontstaat er per categorie een handig overzicht van bijeenkomsten. Aan iedere categorie kan een coördinator worden toegevoegd uit een lijst. Dit voorkomt dat je per categorie opnieuw de gegevens van de coördinator moet invullen als deze verantwoordelijk is voor meerdere categorieën.

Automatische aanwezigheidslijst voor coördinatoren

Wanneer de sluitingsdatum van een bijeenkomst waar medewerkers zich voor kunnen inschrijven is verstreken, krijgt de gekoppelde coördinator automatisch een aanwezigheidslijst in de vorm van een Excel-bestand per mail opgestuurd.

Het resultaat

Een overzichtelijke website die visueel in lijn is met de stichting website waarop het onderwijsaanbod per categorie en middels een helder overzicht wordt gepresenteerd. Door na te denken over welke informatie van elkaar afhankelijk is bieden we een beheeromgeving (CMS) waarmee het simpel is en weinig tijd kost om bijeenkomsten te beheren.

www.opozcampus.nl_(Laptop 1440x900)

Op zoek naar een oplossing voor jouw scholingsaanbod?

We bieden diverse mogelijkheden om jouw scholingsaanbod digitaal aan te bieden. Bel mij via 0183 74 54 34 of stuur een kort bericht.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

OPOZ_Event2023-18