0183 74 54 34 Support

Raaphorst & Kingnuts

King Nuts & Raaphorst B.V. is één van de grootste Nederlandse in- en exporteurs van noten en zuidvruchten.

iStock-695071562

De opdracht

Het realiseren van de techniek op basis van een aangeleverd Adobe Photoshop design. Ons uitgangspunt is altijd om het design pixelprecies te vertalen naar een werkende website. Daarbij besteden we veel aandacht aan het optimaliseren van de website voor mobiel en desktop, hierin neemt DailyCMS (bijna) altijd het voortouw. In dit project zit de technische uitdaging in het ontwikkelen van een website koppeling met het ERP systeem van AllSolutions.

Website koppeling AllSolutions ERP systeem

Alle producten die op de website worden gepresenteerd worden opgehaald uit het ERP systeem van AllSolutions. Dit doen we in meerdere talen en de productafbeeldingen komen ook uit dit systeem. Dit is een prachtige efficiëntieslag omdat eerder alle producten weer via een apart systeem op de website geplaatst moest worden.

Let's work together

Heb je een nieuw project of een goed idee en lijkt het je leuk om erover te praten? Stuur ons een kort bericht, dan kijken we er samen naar.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

dailycms default image