0183 74 54 34 Support

Kooyman Eigen Huis

Kooyman Eigen Huis is makelaar in de regio Alblasserwaard en Drechtsteden met een rijk verleden waarin ze duizenden woningen hebben verkocht en klanten adviseren bij koop, verkoop, hypotheken en verzekeringen.

grote kooyman image header

De uitdaging

Het herbouwen van de bestaande website met als focus het verbeteren van de laadtijden. Het duurde te lang om woningen via een extern systeem in te laden.

De oplossing

Onze technische totaaloplossing is met performance in het achterhoofd ontwikkeld. Nadat we de website hebben gekoppeld met het externe systeem genaamd Yes-co, zijn de laadtijden ook gelijk op orde.

Yes-co vastgoed CRM koppeling

We synchroniseren de website met het vastgoed CRM van Kooyman Eigen Huis. Vanuit dit externe systemen halen we data op zoals straatnaam, prijs, woonoppervlakte, etc. Met het content management systeem DailyCMS kan deze data verrijkt worden met foto’s (waaronder 360 graden fotografie) en brochures.

Google Places en Maps API koppeling

Met behulp van Google Maps tonen we een kaart en Streetview op de website. Zodat de bezoeker een beter idee kreeg van de locatie en de buurt. We gaan nog een stap verder met dataverrijking door op basis van het adres te tonen welke scholen en supermarkten nabij de woning te vinden zijn. Door zoveel mogelijk relevante informatie te tonen maken we het de bezoeker gemakkelijker om zijn of haar droomwoning te vinden.

Screen Shot 2017-09-05 at 13.40.35

360 graden fotografie

Een 360 graden foto is een panoramafoto die volledig rondom is gefotografeerd. Op één foto staat dus de gehele omgeving. Waarbij je niet alleen links of rechts kan kijken, maar ook omhoog en omlaag. Hiermee bieden we bezoekers de mogelijkheid om naast traditionele fotografie een nog beter gevoel te geven van de ruimte.

screenshot-www.kooyman.com 2017-08-22 15-42-51

Let's work together

Heb je een nieuw project of een goed idee en lijkt het je leuk om erover te praten? Stuur ons een kort bericht, dan kijken we er samen naar.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

dailycms default image