0183 74 54 34 Support
Tom Kneepkens architect

Hoogwaardige website voor architect

Het designen en technisch ontwikkelen van een zo puur mogelijk uitziende website die exclusiviteit en hoge kwaliteit uitstraalt.

_DSF0565-HDR-1

De uitdaging

Het designen en technisch ontwikkelen van een zo puur mogelijk uitziende website die exclusiviteit en hoge kwaliteit uitstraalt.

Wat we deden

Het creëren van een onepage website waarmee we scrollende wijs een verhaal vertellen. Met beeldvullende foto’s direct bij het openen van de website laten we zien tot wat voor eindresultaat Tom Kneepkens komt. Vervolgens kom je meer te weten over de visie van de architect en stelt hij zich voor. Aansluitend toont hij meer van zijn werken en vertelt hij over unieke samenwerkingen met vakmensen waarmee hij complete droomwoningen realiseert.

Door gebruik te maken van strakke lijnen, witruimte, consistente verhoudingen en bondige teksten creëren we een pure website die kwaliteit uitstraalt. De prachtige fotografie maakt het af en zorgt voor een exclusieve beleving.

Let's work together

Heb je een nieuw project of een goed idee en lijkt het je leuk om erover te praten? Stuur ons een kort bericht, dan kijken we er samen naar.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

dailycms default image