0183 74 54 34 Support

B/mak Bedrijfsmakelaars

B/mak Bedrijfsmakelaars is specialist in commercieel vastgoed. Vanuit hun kantoor in Gorinchem begeleiden ze ondernemers bij het vinden, aanbieden of taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed.

61248977

De opdracht

Het volledig vernieuwen van de website, zowel grafisch als technisch. We gaan graag de uitdaging aan om een design te creëren waarmee de klant jarenlang mee vooruit kan. Dit doen we door de laatste design, usability en user experience trends op het web in de gaten te houden. Onze Facebook pagina is daar een mooie voobeeld van.

De uitgangspunten voor de vernieuwde website waren meer gebruiksmogelijkheden vanaf diverse apparaten zoals smartphones en tablets, overzichtelijker informatie bieden, grotere foto’s tonen en de zoekfunctie verbeteren. Het is nu ook mogelijk om het vastgoedaanbod op een kaart te bekijken.

Screen Shot 2017-10-16 at 08.40.00

Het magazine OBJECTief die vanaf de website te downloaden is heeft een prominentere plaats gekregen zodat bezoekers deze sneller kunnen vinden. Mede door de sterk verbeterde gebruiksvriendelijkheid trekken we meer bezoekers die langer op de website blijven om informatie over bedrijfsonroerendgoed in te winnen. Een belangrijk technisch onderdeel van de opdracht is om het vastgoedaanbod te koppelen met hun CRM software.

Realworks CRM koppeling voor makelaars

De koppeling met Realworks CRM die we hebben ontwikkeld maakt het mogelijk dat het aanbod wat in het CRM pakket wordt beheerd ook direct online staat via de website. Zo worden alle eigenschappen van een vastgoedobject zoals locatie, prijs, foto’s en brochures automatisch op de website geplaatst.

Screen Shot 2017-10-16 at 08.55.44

Let's work together

Heb je een nieuw project of een goed idee en lijkt het je leuk om erover te praten? Stuur ons een kort bericht, dan kijken we er samen naar.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

dailycms default image