call 0183 74 54 34 support_agent Support

BIG Impact

BIG Impact is een grootformaat printbedrijf, excellerend in het produceren van hoge kwaliteit prints op verschillende materialen.

3rhos

Zij bieden het blanco canvas, de klant geeft deze kleur. Samen creƫren ze impact. BIG Impact wacht niet op innovaties, maar innoveert zelf door de grenzen van printen op te zoeken. Wat resulteert in mind-blowing oplossing die met BIG Return zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd.

De uitdaging

De nieuwe bigimpact.com realiseren die de visie (why) en kracht (how) toont van BIG Impact. Door gebruik te maken van het brandbook die ontwikkeld is door Megawatt trekken we de huisstijl die white, bright en bold is door naar de website. Met als doel het ondersteunen en versterken van de verkoop door online het juiste verhaal en gevoel over te brengen. Het verhaal is onder woorden gebracht door Mirte van MM&TM.

We zijn de volgende uitdagingen aangegaan:

  • Grafisch moet de website simpel en clean ogen en in lijn met het brandbook.
  • De homepagina moet een verhaal vertellen, wie is BIG Impact en waar staan ze voor.
  • Content moet kort en krachtig zijn worden weergegeven.
  • Omdat BIG Impact als white label werkt hebben we een beperkt aantal beelden die gebruikt kunnen worden.
  • Productieprocessen tonen door gebruik te maken van video

Het vertellen van een verhaal

Op de homepagina wordt als eerste een aantal quotes getoond om een idee te geven waar ze voor staan. Door op het pijltje onderaan het scherm te klikken wordt er een verhaal vertelt.

verhaal vertellen

Bondige maar krachtige content

Door gebruik te maken van quotes en korte stukken tekst die gekaderd zijn in blokken wordt content compact gepresenteerd.

big return quotes

De kracht van video

Complexe productieprocessen tonen door gebruik te maken van video.

Screen Shot 2018-03-28 at 11.57.23

Let's work together

Heb je een nieuw project of een goed idee en lijkt het je leuk om erover te praten? Stuur ons een kort bericht, dan kijken we er samen naar.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

dailycms default image