Online marketing

Dailycms begrijpt dat marketing een cruciale rol kan spelen in het succes van een website of webwinkel. We bieden dan ook een scala aan hulpmiddelen die helpen bij het genereren van nieuwe bezoekers en het onderhouden van klanten. Eveneens bieden we uitgebreid advies op het gebied van usability(gebruiksgemak) en user experience(gebruikerservaring) met als doel het verhogen van de conversie.

Google Analytics integratie

Standaard leveren we onze websites op met een Google Analytics integratie. Dit hulpmiddel geeft uitgebreide informatie over websitebezoekers en klanten zodat er beter kan worden ingespeeld op hun behoeften. Het is ook mogelijk om conversies te meten zoals een verzonden contactformulier of een bestelling.

Google Webmasters

Google Webmasters biedt gedetailleerde informatie over de zichtbaarheid van pagina’s in Google. Bij dailycms houden we van transparantie en melden standaard websites aan bij Google Webmaster. Zo kun je zien hoe gezond en Google-vriendelijk je websites zijn.

E-mail marketing integratie

Gebruikt je klant een nieuwsbrievensysteem en wilt hij of zij graag dat websitebezoekers zich eenvoudig kunnen abonneren op de nieuwsbrief? Geen probleem. We zorgen ervoor dat het nieuws- brievensysteem in de website wordt geïntegreerd.

Kortingscodes & Coupons

Het is mogelijk om met onze techniek automatische kortings- codes en coupons te creëren die helpen bij het promoten van producten. Denk hierbij aan een korting op basis van een geldbedrag, een percentage, gratis verzending en nog veel meer.

Social media integratie

We bieden uitgebreide opties om websites te integreren met social media. Zodat bezoekers het woord kunnen verspreiden wanneer ze enthousiast zijn over het product of waardevolle informatie die je klant aanbiedt. Enkele toepassingen zijn een “vind ik leuk knop”, een share functie of een directe link naar een social media profiel. Maar het is ook mogelijk om de laatste Tweets te tonen of reacties via Facebook te plaatsen bij een nieuwsbericht.

Wil je niets missen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste webontwikkelingen.

inschrijven nieuwsbrief

Laat je inspireren...

Door de laatste design, usability en user experience trends.