Vragen? Menu

Slimme websites

Wij zijn DailyCMS

Een technisch internetbureau waar technologie geen drempel is, maar een springplank voor ideeën. Continue sleutelen we aan onze totaaloplossing voor de best mogelijke laadtijden, beveiliging en technische mogelijkheden.

Websites & Webwinkels

Bij DailyCMS is het ontwikkelen van een website of webwinkel veel meer dan het tikken van code en het samenvoegen van grafische elementen. We creëren oplossingen met een sterke online uitstraling en gebruiksvriendelijkheid. Wil je de website of webwinkel koppelen met een extern systeem? We creëren graag slimme oplossingen die het beheer nog prettiger maken.

Websoftware op maat

Onze ervaren webontwikkelaars vertalen complexiteit naar eenvoud. Loop je tegen de beperkingen van standaard software aan? Wij bouwen precies wat je nodig hebt en stroomlijnen jouw workflow. Onze passie? Werken aan moderne oplossingen die jouw onderneming efficiënt maakt.

Waarom DailyCMS

Responsive
Met onze jarenlange ervaring en passie voor techniek doen we er alles aan om de best mogelijke online ervaring te bieden op mobiel en tablet. We bekijken ieder individueel onderdeel binnen een website en testen deze voor alle mogelijke schermformaten.

Beveiliging
Bij DailyCMS besteden we veel aandacht aan het beveiligen van websites. We durven dan ook te stellen dat onze websites daarin uitblinken.

Performance
Websites die draaien op onze techniek laden gemiddeld 2 tot 3 keer sneller dan andere website software. Korte laadtijden zijn cruciaal bij het converteren van bezoeker naar klant. Bovendien heeft een snelle laadtijd een positief effect op de vindbaarheid binnen Google.

Support
Het verlenen van goede nazorg vinden we net zo belangrijk als het leveren van kwalitatief sterk werk. Ons team zit voor je klaar! Je kan er op rekenen dat we altijd beschikbaar zijn voor vragen.

Koppelingen
Bij DailyCMS zijn we gek op koppelen en hebben hier ruime ervaring in. Tot op heden hebben we met zo’n 60 applicaties gekoppeld.

Get to know us

Wil je graag met ons kennismaken, samenwerken of praten over een goed idee? Stuur ons een kort bericht. We horen graag van je!