Webhosting

We verzorgen topkwaliteit webhosting die naadloos aansluit op onze techniek.

Eigen webhosting

Met onze webservers staan we garant voor onze dienstverlening. Geen wijzende vingertjes naar externe partijen, maar één aanspreekpunt dat verantwoordelijk is voor de technische werking van je websites.

Minimale uptime van 99,9%

We werken hard om ervoor te zorgen dat je websites altijd online is. Standaard garanderen we een minimale uptime van 99,9%. De uptime van afgelopen jaar was 99,94%. Dit percentage is inclusief gepland onderhoud die ‘s nachts wordt uitgevoerd. Is een hogere uptime voor een website van belang? Dan kunnen we met een aangescherpte service level agreement (SLA) een hogere uptime garanderen.

Automatische data back-ups

Met dailycms hoef je je geen zorgen te maken over website dataveiligheid. We maken iedere nacht back-ups om ervoor te zorgen dat de website data veilig en wel is opgeslagen.

Pagina’s laden binnen één seconde

Mede door onze eigen webhosting kunnen we ervoor zorgen dat websites vliegensvlug worden geladen. We streven dan ook naar een technische laadtijd die korter is dan één seconde.

Fair use policy

Voor het gebruik van dataverkeer en schijfruimte hanteren we een fair use policy. Dit houdt in dat een website in principe ongelimiteerd dataverkeer en schijfruimte heeft zolang de website niet structureel en in zeer hoge mate boven het gemiddelde van onze webprojecten verbruikt.

Vragen over webhosting?

Neem contact met ons op

Wil je niets missen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste webontwikkelingen.

inschrijven nieuwsbrief

Laat je inspireren...

Door de laatste design, usability en user experience trends.