Vragen? Menu

Website laten maken

Websites op maat

Bij DailyCMS is het ontwikkelen van een website veel meer dan het samenvoegen van grafische elementen en het tikken van code. In samenspraak creëren we websites die jouw boodschap overbrengt en bedrijfsdoelen nastreeft.

Continu sleutelen we aan onze technische totaaloplossing voor de best mogelijke laadtijden, beveiliging en technische mogelijkheden. Hierdoor is technologie geen drempel, maar een springplank voor nieuwe ideeën en innovaties. We geloven in een verbonden wereld door websites, applicaties en services met elkaar te laten praten waardoor we productiviteit van jouw onderneming verhogen.

Website templates

Op aanvraag van vele klanten en onze creatieve partners hebben we diverse templates ontwikkeld die uitstekend is voor een doorsnee informatieve website. In samenspraak bekijken we welke informatie via de website gepresenteerd moet worden en hoe we dit het beste kunnen vormgeven binnen het stramien van de template.

Werkwijze template website

  1. Inventariseren wensen en afstemmen gewenste pagina-opties
  2. Bekijken welke content zoals teksten en beelden benodigd zijn
  3. Toepassen gewenste pagina-opties
  4. Aanpassen logo en kleuren op basis van jouw huisstijl
  5. Vullen website met teksten en beeldmateriaal
  6. Oplevering website in onze ontwikkelomgeving
  7. Website live plaatsen

Interesse gewekt?

Meer weten over de kennis die we in huis hebben om jouw nieuwe project of idee te realiseren? Bel ons of stuur een kort bericht.