facebook pixel
call Bel ons support Support

Geen gedoe met techniek

Als technisch internetbureau helpen we reclame-, communicatie- en marketingbureaus door al het gedoe met techniek weg te nemen. Focus op creativiteit, jij bedenkt wij ontwikkelen pixelprecies jouw webdesign.

van design naar website
groups

Samen bereiken we meer

Met onze kennis van user interfaces, user experience en techniek brengen we samen jouw webdesign op een hoger niveau en vergroten we de technische mogelijkheden.

code

High-end techniek

Met onze hoogwaardige technische kwaliteit zorgen we dat websites snel laden en beter vindbaar zijn. Tevens hebben we de kennis in huis om processen te digitaliseren.

wallpaper

Eenvoudig contentbeheer

Met ons pure content management systeem (CMS) zorgen we voor een lage leercurve. Wat resulteert in eindgebruikers die geen handleiding of cursus nodig heeft om zelf een website te beheren.

sketch interface

Met welke grafische programma’s kunnen jullie overweg?

In principe kunnen we met ieder programma uit de voeten maar hebben jarenlange ervaring in de volgende grafische programma’s:

  • Sketch
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe InDesign
  • Adobe XD
corporte identity

Huisstijlbewaking

Ons content management systeem (CMS) heeft standaard een aantal functies waar webdesigners blij van worden. In ons CMS wordt namelijk de huisstijl bewaakt waardoor bijvoorbeeld lettertypen, lettergrootte, kleuren en andere onderdelen waar op voorhand goed is over nagedacht niet zomaar aangepast kunnen worden. Hierdoor blijft de website visueel een consistent geheel.

Let's work together

Stuur ons gerust een wireframe of concept design even wij geven een indicatie van de kosten en levertijd. Tevens geven we advies wat mogelijk beter kan of waar je rekening mee moet houden.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacyverklaring pagina voor meer informatie.

tirza-van-dijk-o1SKqmgSDbg-unsplash