Functies

Handige functies maken het beheren van content een fluitje van een cent.

Tekst & Documenten

Een aangenaam schone tekstverwerker waarmee het toevoegen, wijzigen en opmaken van tekst, links en tabellen een makkie is. Documenten kunnen eenvoudig geüpload worden.

Functies

Maak een prachtige header of foto galerie. Sleep één of meerdere afbeeldingen en zie hoe het CMS automatisch schaalt en bijsnijdt zodat deze perfect in de website past.

Videos

Plaats video’s van populaire diensten zoals YouTube en Vimeo. Het enige wat je nodig hebt is een simpele link. Het CMS doet de rest.

Producten

Creëer een online productcatalogus of winkel met de productfunctie. Geef invulling aan een product door bijvoorbeeld tekst en afbeeldingen, maar ook door specifieke eigenschappen zoals kleur, maat en prijs.

Gebruikers

De gebruikersfunctie kan op verschillende manieren worden toegepast. Beheer bijvoorbeeld geregistreerde bezoekers van een online winkel. Of maak zelf gebruikers aan en geef ze toegang tot een afgeschermd deel van de website.

Berichten

Publiceer en beheer blog- of nieuwsberichten op basis van een datum. Maak het bericht mooi op met de verschillende content functies.

Wil je niets missen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste webontwikkelingen.

inschrijven nieuwsbrief

Laat je inspireren...

Door de laatste design, usability en user experience trends.