facebook pixel
call Bel ons support Support

Proxsys

www.proxsys.nl arrow_forward

Bij Proxsys verdient iedereen een werkend netwerk. Ze bieden alles-of-niets ICT waarbij ze één systeem voor de complete kantoorautomatisering aanbieden.

keyboard_return
green

De opdracht

Vanaf de start is DailyCMS nauw betrokken bij het ontwikkelen van de nieuwe Proxsys website. Op basis van een aangeleverd webdesign in Adobe InDesign en een brand guide hebben we de website technisch gerealiseerd.

We starten met het uitwerken van statische (front-end) code waarmee we goed kunnen laten zien hoe de website eruit komt te zien op smartphones en tablets. In deze fase kunnen we ook visuele animaties en effecten laten zien zoals parallax. Met parallax laten we content (met name afbeeldingen) met verschillende snelheden verticaal bewegen wanneer er naar beneden wordt gescrold. Dit effect is onder andere te bekijken op de “alles-of-niets-ict” pagina.

Screen Shot 2017-11-07 at 11.27.41

Wanneer de front-end code naar wens is programmeren we de back-end code zodat de website intelligent wordt door deze te koppelen aan ons content management systeem (CMS).

Slimme blokken

Op de “actueel” pagina tonen we allerlei soorten content zoals blogs, vacatures en Facebook berichten. Om deze pagina’s er sexy uit te laten zien maken we gebruik van verschillende afmetingen qua blokken, kleuren en lettergrootte. Deze eigenschappen passen we zo slim mogelijk toe door te kijken wat voor type bericht het betreft, of het bericht een afbeelding bevat en wat de lengte van een titel is. Zo creëren we automatisch een afwisselend geheel.

actueel

Website integraties

Onder de pagina “actueel” hebben we Facebook en Twitter berichten geïntegreerd waarmee we dubbele handelingen voorkomen. Na plaatsing op sociale media worden de berichten automatisch op de website geplaatst.

social-blokken