Wij gebruiken cookies. Akkoord
Vragen? Menu

Korver Living

Woonwarenhuis Korver Living heeft de grootste collectie Henders & Hazel meubels van Europa en behoort tot de grotere dealers van de merken Cosy Villa, Sevn, Eleonora, Koopmans meubelen en Haveco.

Standaard maar toch op maat

Voor Korver Living hebben we onze template oplossing voor webwinkels mogen inzetten. Deze template bevat standaard bijzonder veel functionaliteit en een goede basis om op verder te borduren. We kijken dan altijd naar het product en hoe we deze het beste kunnen presenteren. We tunen dan de webwinkel op maat. Een goed voorbeeld hiervan is het toepassen van iconen in het menu om de categorieën te verduidelijken.

Screen Shot 2017-09-07 at 13.09.57

Habufa website koppeling

Door een website koppeling te maken met het softwaresysteem van Habufa halen we alle producten op van het merk Henders & Hazel. Met ons content management systeem bieden we de optie om informatie aan te vullen met teksten, foto’s, video’s en documenten. Tevens lezen we de actuele voorraadstatus uit zodat een bezoeker weet hoe snel een product geleverd kan worden.

Interesse gewekt?

Meer weten over dit project of de kennis die we in huis hebben om jouw nieuwe project of idee te realiseren? Bel ons of stuur een kort bericht.