facebook pixel
call Bel ons support Support

Hakwood

www.hakwood.com arrow_forward

Met bijna vier decennia ervaring in het produceren van hardhout in Nederland. Produceert Hakwood vloeren met passie voor excellentie, innovatie en service.

keyboard_return
41HiddenWay_04

De uitdaging

Op basis van een aangeleverd webdesign hebben we hakwood.com technische gerealiseerd. De uitdaging zit in het creëren van een slimme datastructuur voor hardhouten producten. Deze structuur moet meerdere talen ondersteunen, efficiënt omgaan met foto’s maar bovenal flexibel om kunnen gaan met producteigenschappen.

hakwood website devices

PDF-document genereren

Omdat de producteigenschappen structureel zijn opgeslagen is het mogelijk om een PDF-document te genereren van een product. Hierdoor wordt de productdatabase van de website leidend en kan de website ook als interne tool worden ingezet om productdocument te creëren.

360 graden productfotografie

Bij Hakwood zetten ze een stap extra als het gaat om het presenteren van hun producten. De houten vloeren zijn in 360 graden te bewonderen om zo de lichtval, naden en nerven te kunnen zien van het hout.

Screen Shot 2017-09-05 at 13.47.33

Koppeling iOS app

Door de slimme datastructuur fungeert de website ook als informatiebron voor de iOS app. Worden er producteigenschappen aangepast op de website? Dan wordt dit ook direct doorgevoerd op de iOS app.